Over Michel

Even voorstellen: mijn naam is Michel Navarro; bouwjaar 1962, en jong van geest. Sinds 1981 ben ik getrouwd (met dezelfde vrouw), vader van vier kinderen en opa van tien kleinkinderen.

Ik beleef veel leuke avonturen met mijn kinderen en kleinkinderen, waaronder veel wandeltochten met avontuurlijke en spannende elementen.

Ik ben opgegroeid in het westen van Nederland. Na mijn studie bedrijfskunde en het opdoen van enkele jaren werkervaring in vaste dienst heb ik gekozen voor het fulltime ondernemerschap. Als zelfstandig ondernemer en gecertificeerde life en happiness coach ben ik me steeds meer gaan focussen op het coachen van werkgevers en hun werknemers.

Mijn specialiteiten zijn:

  • Het definiëren van je persoonlijke visie en missie
  • Je (werk)geluk bevorderen
  • Je (financiële) zelfredzaamheid meten en realiseren
  • Het creëren van praktische plannen voor je persoonlijke ontwikkeling en geluk.

Dus als je niet precies meer weet waar je naartoe wilt met je leven, of als je niet in staat bent om goed voor jezelf en je gezin te zorgen, dan ben je bij mij op het juiste adres. In een dergelijke situatie gaan we samen op ontdekkingsreis met als uitkomst een routekaart, jouw persoonlijke schatkaart, waarmee je doelgericht verder kunt.

In veel gevallen zul je voldoende houvast hebben aan mijn boeken. Maar zo nodig of wenselijk kan ik je helpen via (online) coaching; vraag hiervoor een offerte aan via het contactformulier.

“DE BESTE INVESTERING DIE JE KUNT DOEN, IS INVESTEREN IN JEZELF”

Meld je GRATIS aan om 4x per jaar mijn nieuwsbrief te ontvangen

Door op aanmelden te klikken ga je akkoord met onze privacy overeenkomst, je kunt je altijd afmelden.